Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Περιστέρι το Ηράκλειο

Published

on

Μετά το ματς της πρεμιέρας, η ΑΕ Ηρακλείου πανηγύρισε τη δεύτερη νικη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 0-2 του ΑΟ Περιστερίου.

Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, το συγκρότημα του Πάρη Βάλβη πήρε το ζητούμενο από το ματς έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Αντωνόπουλο.

Από την άλλη, ο ΑΟ Περιστερίου έδειξε στοιχεία δουλεμένης και ανταγωνιστικής ομάδας, αφού στο α’ μέρος στάθηκε πολύ καλά χάνοντας στο 31′ μεγάλη ευκαιρια όταν ο Νένδος έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι όμως ο Μολφέσης απομάκρυνε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη το Ηράκλειο ανέβασε στροφές παρότι έβγαλε κούραση, και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 70′ με γκολ του Σπυριδάκη μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου.

Στα τελευταία λεπτά ο Γεωργουδάκης έγινε εκτελεστής αφού αποδέχτηκε την πάσα του Κατσούλη και με σουτ έκανε το 0-2.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5′ Νένδος κάνει το σουτ η μπάλα άουτ.

20′ Ο Αντωνόπουλος κέρδισε τις κόντρες και έκανε το σουτ όμως ο Καταχανάκης έδιωξε σε κόρνερ.

25′ Εκτέλεση φάουλ τσίμπημα του Αντωνόπουλου όμως ο Τρόκα απομακρύνει με το κεφάλι.

31′ Σουτ του Νένδου ο Μολφέσης απογειώνεται και απομακρύνει σε κόρνερ.

35′ Σουτ του Γεωργουδάκη μπλοκάρει ο Καταχανάκης.

45′ Σουτ του Νένδου ο Μολφέσης με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

48′ Σουτ του Γεωργίου η μπάλα άουτ.

57′ Σέντρα Λειβαδά κεφαλιά Μπέντα η μπάλα άουτ

66′ Ο Αντωνόπουλος κάνει την ατομική ενέργεια και το σουτ η μπάλα φάνηκε να καταλήγει στα δίχτυα όμως την τελευταία στιγμή ο Μπούζας έδιωξε πάνω στην γραμμή.

67′ Σέντρα Σπυριδάκη κεφαλιά Γεωργίου η μπάλα άου.

70′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Αντωνόπουλος έκλεψε από τον Κλωνάρη μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σπύρο Σπυριδάκη ο οποίος ανενόχλητος νίκησε τον Καταχανάκη κάνοντας το 0-1.

90′ ΓΚΟΛ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Κατσούλης με μπαλιά… διαβήτη βρήκε τον Γεωργουδάκη που αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 0-2.

Καλή η διαιτησία του Καλογερόπουλου

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Καταχανάκης, Τρόκα (73′ Κόκα), Μπούζας, Σετελλάρι, Βελέντζας, Κλωνάρης, Ρίζος (81′ Κουτσούκου), Μπέντας (38 λ.τρ. Λέτσι), Θεοδώρου, Λειβαδάς (57′ Ζιάμπρας), Νένδος.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Πάρης Βάλβης) Μολφέσης, Καρώνης (71′ Μέρτκολα), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας, Σπυριδάκης (80′ Χαλίλι), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος (76′ λ.τρ. Χρήστου).