Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Φάληρο το Ηράκλειο

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Ηράκλειο το οποίο επικράτησε με 2-0 του Παλαιού Φαλήρου και πλέον απέχει δυο βαθμούς από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.  Ο Αναγνωστόπουλος στο 35′ έγραψε το 1-0 με τον Καλιαμπάκα το 85 να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Καλογερόπουλο στο 93′ και του Βαμβακερή στο 95′.Πάντως, αξιζει να σημειωθεί ότι  οι κυανέρυθροι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας) Κάρσος, Καλογερόπουλος, Αφράτης, Γερακάρης, Νικηφοράκης, Σακκάς, Κωνσταντινίδης, Ντεκίδης (46′ Βαμβακερής), Λουμίδης (70′ Σακκελαρίου), Τόμπρος (25΄Γκολέμι), Ζαμπαράς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Νταβαρίνος, Σπανός, Αναγνωστόπουλος, Κατσούλης, Αλεξίου, Δήμας (55′ Δημογιάννης), Μαντζουράνης (75′ Μπράχο), Τζανέτος (70′ Λαναράς), Καλιαμπάκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply