Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Χαϊδάρι η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 2-1 τον Θρίαμβο

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1, πέτυχε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στην έδρα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, ο Κίτσος έκανε πολύ καλή ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, έδωσε στον Κοτταρίδη μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 16′, ο Τσοχαντάρης γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου και πάλι ο Κοτταρίδης σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Μίχου.

 

Ότι άξιζε η Ελπίδα με βάση την εικόνα της στο παιχνίδι το πέτυχε στο 27′, όταν ο Κοτταρίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Τσοχαντάρης γύρισε με τακουνάκι τη μπάλα στην μικρή περιοχή, όπου ο Σπυρόπουλος με δύσκολη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στην μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ο Βάρκας εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49′ έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Κουνάδη, όπου στο τετ α τετ με τον Μίχο δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση, με τον τερματοφύλακα του Θρίαμβου να μπλοκάρει ψύχραιμα.

 

Στο 50′ ο Κίτσος σε άλλη μία πολύ καλή ατομική προσπάθεια από δεξιά, πέρασε τον Κόλλια, γύρισε στον Τσοχαντάρη αλλά το πλασέ του έδιωξε προ της γραμμής ο Αλεφραγκής.

 

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παππάς ανέβηκε με τη μπάλα από την άμυνα, έκανε το ένα-δύο με τον Κοτταρίδη και ξαναπήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε εξαιρετική κάθετη στον Τσοχαντάρη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μίχο για το 0-2.

 

Στο 58′ ο Βάρκας μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά ο Σπυρόπουλος τελευταία στιγμή με εξαιρετικό τάκλιν έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 76′ ο διαιτητής Κασίδης είδε πέναλτι του Ντάκα στον Χήτο, στην προσπάθεια του αμυντικού της Ελπίδας να διώξει τη μπάλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χήτος που κέρδισε και το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

 

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τους παίκτες του Θρίαμβου ωστόσο να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις για την ισοφάριση, με την Ελπίδα να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Ο Κασνέτσι στο 86′ βρέθηκε τετ α τετ με τον Μίχο αλλά πρόλαβε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, ο Ζενουνλλάρι κατέβασε εκπληκτικά τη μπάλα στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κοτσίνης (55′ Γιαμαρέλος Κ.), Γιαμαρέλος Αλ. (83′ λ.τ. Ζενουνλλάρι), Ντάκα, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος, Μάρκου Αλέξ, Τσοχαντάρης, Σπυρόπουλος Παντ., Κοτταρίδης (69′ λ.τ. Κασνέτσι)

 

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Μίχος, Γιουλής (58′ Θαναηλάκης), Κόλλιας, Αλεφραγκής, Χήτος, Μαργαρώνης, Βάρκας, Φαράκλας (60′ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Μακρυνόρης, Αχλαδιώτης (60′ Ξένος), Τσακαλάκης (52′ Πέρδικας)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ