Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Χαϊδάρι ο “Φονεας”

Published

on

Η ισοπαλία απέναντι στο Περιστέρι και η ήττα στον Χολαργό δεν άφηναν περιθώρια στο Φωστήρα να έχει νέα εκτός έδρας απώλεια αναφορικά με το στόχο που έχει θέσει και αφορά την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Έτσι λοιπόν, η ιστορική ομάδα έκανε το καθήκον της και πήρε μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα επικρατώντας με 0-3 του Χαϊδαριου που προέρχονταν από τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη έχοντας το συμπαράσταση του κόσμου είχε την ουσία και πήρε τη νίκη φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Στο 29′ με σουτ του Ηλιάδη έγινε το 0-1, με τον Πίσσα να κάνει με κεφαλιά μετά από κόρνερ το 0-2 στο 45. Στο 75′ ο Ηλιάδης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Πλουμάτος (46′ Κοτσολάκος), Ανταλής (73′ Καρίμαλης), Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (58′ Παππάς), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης (76′ Κοπανάς, Τσιρκινίδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ρεμούνδος, Μπένα, Γούλας, Πανάκης, Ηλιάδης (89 Αλεξίου), Πίσσας, Σιμώσης (76 Ναστος), Μαρίνου (85′ Καλλιμούκος), Ασημάκης (80 Τασιούδης).