Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε δεύτερη η Αργυρούπολη

Published

on

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Αργυρούπολη επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων εντός έδρας και πέρασε στη δεύτερη θέση με 35 βαθμούς μαζί με το πρωτοπόρο πλέον Αιγάλεω. Στο 25′ ο Μπουσουλόπουλος σέντραρε από τα αριστερά και ο Γιαννακούλας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ενώ στο 44′ ο Χιόνης έκανε μπαλιά στη πλάτη της άμυνας και ο Κοκκινέλης με πλασέ κρέμασε τον Μουζάκη για να σφραγίσει την ενδέκατη φετινή νίκη. Τέλος, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Στάθης με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Έτσι, οι πορτοκαλί μπήκαν με το δεξί στο νέο έτος ενώ οι πράσινοι έχουν μπλέξει άσχημα και πρέπει να παίξουν τα ρέστα τους στον δεύτερο γύρο για παραμονή στη κατηγορία.

Αργυρούπολη (Β.Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Μίχας (46′ Κορκολής), Μπουσουλόπουλος, Χιόνης, Παλόγλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Πασαρής (65′ Παπαντωνάκης Ν.), Κοκκινέλης, Γιαννακούλας (53′ Κορδαλής).

Ελπίδα (Π.Μπόντζος): Μουζάκης, Παρασκευόπουλος, Στάθης, Τσονκόβ, Κωνσταντίνου, Γαγάκας Β., Λάμπος (77′ Σταμάτης), Γαγάκας Δ. (46′ Μαραζιώτης), Παούρης (46′ Πανταζής), Ντίνο, Πετανάι.

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply