Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε εύκολα από τα Λιόσια ο Μικρασιατικός, 3-1 τον Ολυμπιακό

Published

on

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία ο Μικρασιατικός νίκησε εύκολα τον ΟΛυμπιακό Λιοσίων εκτός έδρας με 3-1 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την άνοδο.

Ετσι με 38 βαθμούς είναι στη 2η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 23 και είναι στην 6η θέση μαζί με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, και στο 23′ ο Σαπαλίδης έκανε το 0-1, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίχτης έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 49′ ο Ψαραδέλης έκανε το 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-3 στο 78′ με απευθείας εκτέέση κόρνερ του Τσάτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Σουλοβάρι, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασολάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (89′ Λευκαδίτης), Τσιάνος (46′ Βουλωμένος), Νησαριώτης (61′ Τουρτούλι), Νικολάου, Μπριστογιάννης (72′ Τίγκας).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης (72′ Κακός), Εσλερ (90+3′ Κατηρτζιγιάννογλου), Κουτσογκίλας Ε., Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Ψαραδέλης (86′ Χρυσανθόπουλος), Σάμιος, Σαπαλίδης, Ραχήμ, Βουγιουκλίδης.