Connect with us

6ος Όμιλος

Πέρασε εύκολα από την Μυτιλήνη ο Παναρκαδικός 0-1 τον Αιολικό

Published

on

Για την 22η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής Αιολικός και Παναρκαδικός αγωνίστηκαν σήμερα στις 12:30 το πρωί για να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Τρίπολης. Οι παίκτες των πρασίνων ήταν καλύτεροι και έφυγαν με το διπλό χάρις σε γκολ του Γιουκούδη στο 37′ επικρατώντας 0-1.

Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες του Θανάση Στάϊκου ήταν καλύτεροι. Ο Βρονταράς με σωτήριες επεμβάσεις κρατούσε το 0 στην άμυνα του Αιολικού. Στο 37′ όμως ο Γιουκούδης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αιολικό ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Μπουρούς έπιασε εναέριο σουτ με τον Μυτιληνιό κιπερ Λευτέρη Ζαχαρή να κάνει φοβερή απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Με τον Παναρκαδικό που ήρθε στη Μυτιλήνη με 15 παίκτες να παίρνει μία άνετη νίκη και να σφραγίζει μαθηματικά την παραμονή του και έναν Αιολικό που είχε κορυφαίο τον Σπύρο Βρονταρά να μην πιάνει την απόδοση που θα ήθελε ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.Οι κυανόλευκοι αύριο ευελπιστούν η Νέα Αρτάκη να μην πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρόδο στην Εύβοια.

Οι παίκτες του Vladica Petrovic καλούνται να παλέψουν για την παραμονή τους στους εναπομείναντες 4 αγώνες με Κιθαιρώνα (Γ),Αήττητο Σπάτων (Ε),ΑΕΚ Τρίπολης (Γ) και ΑΟ Υπάτου (Ε).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ:(V.Petrovic)Βρονταράς, Αγριμάκης,Καλαφάτης, Μπάρκας(Τριλιανός 55′),Βαλιός, Σπόλιαριτς,Παλαμούτσης, Κατσίκης(Τσιπάς 30′),Τσουβαλτσίδης(Batiz 68′), Μπουρούς,Λαμπράκης(Αλαγιάννης 64′).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:(Θ.Στάϊκος)Ζαχαρής, Στασινόπουλος, Μπινιώρης, Νάνος, Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Κεσίδης, Γιουκούδης, Ν. Λυμπερόπουλος(Παπαλάμπρος 91′) Αντωνόπουλος(Μπάρδος 79′).

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio