Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, 2-1 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου νίκησε με 2-1 τον ΑΟ Ιλίου και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Ντάκουρη εκμεταλλεύτηκαν κάποια ατομικά λάθη και έφτασαν στη νίκη, έχοντας όπλο την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Νάστου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ όταν ο Ξύδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν αρχικά το φάουλ του Λερούτσου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Λάππας, και με την εκτέλεση του ο Δαούτης έπιασε κεφαλιά αλλά ο Ιωαννίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η ισοφάριση ήρθε στο 37′ όταν ο Λάχας με εκπληκτικό μακρινό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 48′ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Μουρελάτο να πλασάρει και τον Γεωργαντά να επεμβαίνει σωτήρια. Ο ΑΟ Ιλίου έχασε τρομερή ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ασφής με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Κοντό που πέρασε και τον γκολκίπερ και πλάσαρε, με τον Χριστόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Έτσι, εφαρμόστηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού στο 57′ ο Κωνσταντινίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος στο κέντρο και βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ κάνοντας με άψογο πλασέ το 2-1. Λίγο έλειψε μάλιστα οι γηπεδούχοι να πετύχουν άμεσα και τρίτο γκολ, αλλά ο 16χρονος γκολκίπερ Γεωργαντάς που έκανε εξαιρετική εμφάνιση έσωσε την εστία του στο πλασέ του Μουτίδη στο 60′. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το πλασέ του Κοντού σε κενή εστία κατέληξε άουτ.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός στον ώμο του νεαρού Σαντζόνη των γηπεδούχων,ο οποίος πιθανότατα θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

ΔΆΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ: Λάππας, Ιωαννίδης, Ζέππος (85′ Χάλας), Ξύδης, Χριστόπουλος, Σαντζόνη (34′ λ.τ. Μουτίδης), Πατεράκης (46′ Κωνσταντινίδης), Ζαχαρίου (60′ Λιόσης), Τουφεξίδης, Τσάκλας (60′ Βλαχάκης), Μουρελάτος

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Μάλλιος (90′ Σιμπλάκου), Δαούτης, Λάχας, Τάμπας, Ελεύθερος (46′ Ασφής), Βελισσαρόπουλος (46′ Ντέλλας), Κοντός, Λερούτσος, Μαρκάκης.