Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πέρασε η Δόξα Αγίας Αννας, 3-1 τη Δόξα Κορωπίου

Published

on

Σε ένα πολύ καλό ματς με αρκετές φάσεις, η Δόξα Αγίας Αννας νίκησε τη Δόξα Κορωπίου με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.

Οι γηπεδούχοι του Αρη Κατωπόδη μπήκαν πιό δυνατά στο ματς και κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα φτάνοντας δίκαια στη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Δημητρίου πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα και την αδυναμία τους να τελειώσουν σωστά κάποιες φάσεις που θα τους ξαναέβαζαν για τα καλά στο παιχνίδι.

Μόλις στο 4′ ο Μήτσης με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 19′ ο Παϊτέρης έφυγε στην αντεπίθεση και με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 37′ όταν ο Σιδέρης μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχ’η από κοντά έκανε το 2-1. Λίγο έλειψε μάλιστα να ισοφαρίσουν πριν λήξει το ημίχρονο, όταν στο 41′  από φάουλ του Χοτζάι Α. ο Σιδέρης έπιασε την κεφαλιά, με τον Μαβίδη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 2ο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιό δυνατά και άγγιξαν την ισοφάριση όταν ο Mπάκα βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 65′ οι γηπεδούχοι ουσιαστικά καθάρισαν το ματς, όταν ο Παϊτέρης εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1. Το κακό για τους φιλοξενούμενους στη συγκεκριμένη φάση έγινε διπλό, αφού ο Ξεφτεράκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια το ματς άνοιξε πολύ, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε τη μείωση του σκορ, αλλά τους γηπεδούχους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Τελικά δεν άλλαξε τίποτα, με το 3-1 να μένει σαν το τελικό σκορ.

ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (Αρης Κατωπόδης): Μαβίδης, Στρατής, Ανασστασιάδης, Καλλιανέζος, Χαραλαμπίδης (66′ Αναπλιώτης), Μαργούτας, Κοκοράκης, Θεοδώρου, Μουρούτης, Μήτσης, Παϊτέρης (78′ Λέτρος).

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Βαγγέλης Δημητρίου): Ανδριανός, Δήμας Σ. (46′ Αγγελής), Κορωνιάς, Λάμπρου, Ξεφτεράκης, Χοτζάι Α., Κορνήλιος (14′ Νούρια), Σιδέρης (66′ Χοτζάι Κ.), Μπάκα (77′ Λίκα), Δήμας Ι., Τρουπής  (46′ Κασάι).

 

ΦΩΤΟ: Θωμάς Κολιός