Connect with us

5ος Όμιλος

“Πέρασε” η Επισκοπή από την Κάντανο (1-4)

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα της Επισκοπής!

Η νίκη μέσα στην Παλαιόχωρα με 1-4 επί της τοπικής ομάδας, το γκολ από το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ρικάρντο ντε Αλμέιδα, η πολύ καλή απόδοση συνολικά, το «Χ» (0-0) του Γιούχτα στο Κερατσίνι και «Χ» επίσης στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΙ και Εθνικό (1-1), ήταν οι λόγοι που στην ομάδα του Ρεθυμνου έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Η Επισκοπή είναι ξανά 3η και «ψαλίδισε» «με τη μία» τη διαφορά στους 7 και στους 6 τη διαφορά από ΟΦΙ και Εθνικό αντίστοιχα.

Το ματς:

Η ομάδα  ήταν “παγοθραυστικό” στην Παλαιόχωρα αφού, πολύ γρήγορα φρόντισε να δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει τίποτε στην αντίπαλό της.
Στο α’ 5λεπτο κιόλας είχε προλάβει να φτάσει τρεις φορές στο γκολ με τον Γιόρνταν στο 2’ με τον Πήλιο στο 3’ και με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη στο 4’!

Στο 19’ ο Πήλιος στάθηκε άτυχος καθώς είχε μια σύγκρουση με αντίπαλό του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με ρινικό κάταγμα στη μύτη (το δεύτερο ανάλογο περιστατικό στους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας . Το τελευταίο ήταν αυτό του Σέχου στο ματς με τον Ιωνικό).

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 21’ όμως ήρθε το 0-1. Ήταν ο Μάρκο Γιόρνταν αυτός που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυρομιχάλη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2: Δεν πέρασαν 5 λεπτά και στο 28’ η ομάδα μας ξεχύθηκε από δεξιά και ο Σουμπασάκης με το αριστερό μέσα από την περιοχή νίκησε τον πορτιέρο Παλαιόχωρας.

Το ματς κύλησε ιδανικά για την ομάδα μας που είχε ήδη πετύχει τον στόχο της.

Στην επανάληψη ήλεγξε τον ρυθμό. Μάλιστα στο 57’ λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά όταν από το κόρνερ του Σερβιλάκη, ο Σέχου κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

ΓΚΟΛ! 1-2: Όμως στο 74’ η Παλαιόχωρα για μια στιγμή ξαναμπήκε στο ματς. Ο Πάγκαλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που μείωσε με πλασέ μέσα από την περιοχή για την ομάδα του όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-3: Κι αυτό γιατί η ομάδα μας ήδη έτρεχε πιο σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 86’ δε, μίλησαν οι αλλαγές. Ο Ματαραγκάσι βγήκε από πλάγια και “έσπασε” τη μπάλα ιδανικά στην περιοχή, ο επερχόμενος Γκιόκας άνοιξε έξυπνα τα πόδια να περάσει από κάτω και ο Ρικαρντίνιο «με μία» δεν άφησε περιθώρια γράφοντας το 1-3.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-4: Στο τέλος οι παίκτες μας έδωσαν πανηγυρικό τόνο στη νίκη αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κατσικοκέρης προσπάθησε να σκοράρει και ο Κυριλλίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

* Ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός στο ματς ήταν η επιστροφή του Τρύφωνα Λαζαρίδη ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ταλαιπωρία που τράβηξε στο δεξί του γόνατο (στάδιο αποκατάστασης στην αρθροσκόπηση που προηγήθηκε).

Η διαιτησία: Κουναλάκης, Σφακιανάκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου).
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Τρέκο (69’ Αναστασόπουλος), Χιντασέλι, Θεοδωράκης, Ράδης, Κτιστόπουλος, Πάγκαλος, Κυριλλίδης, Παλιάτσιος, Δημητριάδης (76’ Κουτσογιαννάκης), Γκούφας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Νικηφόρος, Νάκας, Σερβιλάκης, Σέχου, Γεωργούλης, Πήλιος (19’ λ.τρ. Ματαραγκάσι), Σουμπασάκης (87’ Γκιόκας), Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Κούρτι (71’ Λαζαρίδης), Γιόρνταν (64’ Ρικαρντίνιο).