Connect with us

5ος Όμιλος

Πέρασε η Θύελλα Καμαρίου σβηστά… στην επόμενη φάση

Published

on

Σε μία εύκολη πρόκριση για την Θύελλα Καμαρίου εξελίχθηκε η αναμέτρηση στη Νάξο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Νάξου, τον οποίο νίκησε με 0-7, με τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες να είναι εμφανέστατη.

Οι Καμαριανοί με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους, επικράτησαν εύκολα και πλέον στην 3η φάση του θεσμού θα αναμετρηθούν με τον Πανθηραϊκό.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Νάξου μπορεί να δέχθηκε πολλά τέρματα, παρουσίασε όμως ένα συμπαγές σύνολο με πολλά τρεξίματα, ενώ τα γκολ προήλθαν περισσότερο από την ικανότητα του ανώτερου αντιπάλου, παρά από δικές του ολιγωρίες.

Δείγμα θετικό

Η Θύελλα έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δικαιολογώντας το γεγονός ότι αγωνίζεται 2 κατηγορίες πιο πάνω. Πολύ καλά δείγματα από τις ρεζέρβες του Βαγγέλη Χαντέ που δείχνουν όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Άλλωστε οι περισσότεροι θα πάρουν την ευκαιρία τους, μιας και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είναι ένας μικρός μαραθώνιος.

Τα γκολ

4΄Ο Μαυρομάτης με κοντινό σουτ μέσα από τη περιοχή ανοίγει το σκορ.

21΄Στο 21΄ο Νίκα με κοντινό σουτ έκανε το 0-2.

29΄Ο Μαυρομάτης πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, καθώς με κοντινό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

30΄Δεύτερο προσωπικό τέρμα και για τον Νίκα, ο οποίος με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Σέργη.

31΄Ο Νίκα και πάλι με σέντρα – σουτ από πλάγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

53′ Ο Γεωργιάδης με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 0-6.

58′ Ο Ντινιωτάκης σκοράρει με ατομική ενέργεια και σουτ στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Ελευθεριάδη και Χατζόπουλο.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Σέργης (65΄Κουτελιέρης), Μανδηλαράς, Πολυκρέτης, Συνοδιινός, Λαγογιάννης, Κόρα, Κρητικός (76΄Χιλάι), Σωρόκος, Σερμάδθι, Λέκκας, Γρυλάκης.

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές):Τσουκαλάς (49΄Αρβανίτης), Γελαδάρης (60΄Μπουσάι), Γεωργιάδης, Σπανός, Μαντούσης, Τούγουτζόγλου, Μαλάι, Μαυρομάτης, Ντινιωτάκης, Νίκα, Λιγνός.