Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε η Νέα Ιωνία, 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε η Νέα Ιωνία, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό χωρίς καμία απολύτως σημαντική φάση, αλλά στο 2ο όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι, βοηθούμενοι και από τις αλλαγές του Μάκη Παπαδόπουλου, ανέβασαν την απόδοση τους και άνοιξαν το σκορ στο 60′ όταν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 65′ ο Ολυμπιακός Λιοσίων ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ζέρβα, με τον ρέφερι να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίχτη των φιλοξενουμένων για θέατρο. Στο 69′ ο Καυκιάς έδιωξε δύσκολα το σουτ του Τζαμάι σε κόρνερ. ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γερόλυμος σέντραρε και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 80′ η κεφαλιά του Νικολάου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 85′ ο Νησαριώτης σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Παπουτσή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87′ όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Λαμπρόπουλου ο Νικολάου με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος, Γερόλυμος, Μπάστας, Πετράς, Μπέτσας, Ούτσικας (46′ Κομνηνός), Παπαδόπουλος Κ. (40′ λ.τ. Νταϊφώτης), Χρονόπουλος (46′ Παπαδόπουλος Μ.), Ντιρμίσι (61′ λ.τ. Τζαμάι), Αγγελής (52′ Αδαμ΄’οπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Καυκιάς, Βασιλάκος, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα (75′ Τσιάνος), Τίγκας (46′ Γανωτής), Καλκανάκος (61′ Ζέρβας), Μπριστογιάννης, Λευκαδίτης (46′ Νησαριώτης), Χριστόπουλος (61′ Νικολάου), Τουρτούλλι.