Connect with us

Uncategorized

Πέρασε ..και από την Αγ. Παρασκευή ο Μανδραϊκός 3-1

Published

on

Μετά απο ένα δυνατό και σκληρό μάτς που σε κάποιες φορές ξέφυγε απο τα αθλητικά πλαίσια ο Μανδραικός πέρασε αλώβητος απο την έδρα της Αγίας Παρασκευής 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σάντας με σφιχτή άμυνα κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ στο 41′ με διαγώνιο σούτ του Κώτση 41. Νωρίτερα ο διαιτητής 40′ δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Μάνδρας σε ανατροπή του Φώσκολου μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανδραικός βγήκε μεταμορφωμένος και κατάφερε σε διάστημα πέντε λεπτών να πετύχει τρια γκόλ με τους Φώσκολο 70′ Αλημπά 71′ Παυλίδη 74′ και να φύγει νικητής.

Διαιτητής Ταρανάς.Βοηθοί:Ματσούκας Χρέη 2ου βοηθού ο οποίος δεν προσήλθε έκανε ο Αποστόλης Λινάρδος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής Πάρης Βάλβης): Ντούσης,Βαμβακερής,Μιχελής,Λαμπρινάκος,Κατσιούλης,Δημητρίου,Μειμάρογλου,Τζίτζης,Σκαβάρας,Κώτσης,Τσιριγώτης.

ΠΑΓΚΟΣ: Ηλίου, Καραίνδρος, Τσοχατζάρης, Τσούτσιας, Αθανασόπουλος, Ζυγούρης, Καφιάς.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (προπονητής Τέλης Πιστιόλης): Τσουκαλάς, Παπουτσής,Γεωργιάδης Π., Παπαπαναγιώτου,Χέλης,Κοχλιώτης,Λιοσάτος,Αλημπάς,Φώσκολος,Τουρνάς,Γκαβζίδης.

ΠΑΓΚΟΣ :Τζουραμάνης,Ραπτόπουλος,Παυλίδης,Ζουραβλιόβ,Κάτσος,Δήμος,Πετρόβ,Πλαβού-κος,Αράπογλου,Γεωργιάδης Α., Παπαδόπουλος, Κανάκης,Μειμαρίδης, Κωνσταντινίδης, Μόρφας, Σκυριώτης. Εκτός οι Τζορτανίδης9άρρωστος),Χειμωνίδης-Μαρκάκης(τραυματίες).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply