Connect with us

Γ Εθνική

Πέρασε (και) από τον Ταύρο ο Πανιώνιος, 1-0 στο φινάλε τον Φωστήρα

Published

on

Με τη νίκη και από την έδρα του Φωστήρα πέρασε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα, για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, όμως δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Τελικά η νίκη-λύτρωση ήρθε στο 87′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη. Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γεμιστός.

Αυτή ήταν η 21η νίκη του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος είναι πρώτος στην βαθμολογία με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 15′, όταν μετά από σέντρα του Γροντή ο Μπρέγκου έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε, αλλά οι φάσεις έλειπαν από το παιχνίδι. Μπουρλάκης και Γροντής είχαν τις καλές τους στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 86′ ο Γεμιστός πάτησε περιοχή κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα αντιπάλου του, με τον Ιγνατίδη ένα λεπτό αργότερα (87′) να σκοράρει από τα 11 βήματα και να κάνει το 0-1′!

Άπαντες στην ομάδα το γκολ το αφιέρωσαν στον μεγάλο άτυχο τον Καλύβα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστων και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το 0-1 και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει από νίκη σε νίκη και φυσικά να πλησιάζει όλο και περισσότερο και μαθηματικά στην άνοδο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Καραγκιολίδης, Κατσάρας, Μηλιώτης, Συριόπουλος (90′ Τόλιος), Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος (90′ Κουτσούμπας), Ποζατζίδης (70′ Δώδας), Μουκίδης, Τσιμπόκας, Γαϊτάνης (64′ Κόκας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης (46′ Παυλάκης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπρέγκου, Στούπης (60′ Ιγνατίδης), Πότσι (75′ Αρναρέλλης), Γεμιστός (91′ Παντελίδης), Γροντής, Μπουρλάκης.

 

Πηγή: Panionianea