Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Πέρασε» και από το Κάτω Χαλάνδρι ο Ατρόμητος!

Published

on

Ο φετινός Ατρόμητος είναι η ευχάριστη έκπληξη της Β’ ΕΠΣΑ! Μετά από 18 αγωνιστικές, βρίσκεται στη τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου με 32 βαθμούς έχοντας μπει «σφήνα» στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Αυτό το Σαββατοκύριακο «πέρασε» αλώβητος και από το Κάτω Χαλάνδρι επικρατώντας 2-1 του μαχητικού Ψυχικού με ανατροπή. Όσο για την ομάδα του Γιώργου Σπυράκη, παρότι ενισχύθηκε, έμεινε ξανά χωρίς πόντους και στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 14 πόντους.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ χάρη στον Συγγρό που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Ιατρούδη έπειτα από προσπάθεια του Κυρώση στο 20′. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κωνσταντίνο Δρόση στο 34’, καθώς η μπάλα βρήκε πάνω του και μπέρδεψε τον γκολκίπερ Χρανιώτη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη και έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή με τον Μακρή να φεύγει σε αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες, με τον ΠΟΨ να αγγίζει την ισοφάριση σε δυο περιπτώσεις μετά το 85’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητράκος Α., Λάσπας Δ., Στεργιώτης Ι.

ΠΟ Ψυχικού (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Ζουλιάνο (46′ Βερρόπουλος), Παπαδόπουλος, Κούκος, Έρντιτ, Κυρώσης (66′ Ναστούλης), Λεοντίου (58′ Κουκουμάφτσης), Τούμασης, Ζίβκοβιτς, Συγγρός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ιατρούδης, Φλέγκας, Αφεντουλίδης, Δρόσης Ο., Παντέλογλου, Μαυρομματάκης, Μακρής, Λαζόπουλος (70′ Καραθανασόπουλος), Δρόσης Κ., Μπουτσικάρης, Ρηγόπουλος (27′ λ.τρ. Μιχάλης, 81′ Τασιόπουλος).