Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε (και) από το Περιστέρι το Ηράκλειο

Published

on

Δεν σταμάτησε ούτε στο Περιστέρι το Ηράκλειο. Η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου νίκησε τον Ήφαιστο με 1-0 και έφτασε τους 27 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους έξι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και χωρίς φάσεις παρά την όρεξη των δύο ομάδων για ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος, το Ηράκλειο μπήκε με στόχο τη νίκη όμως ο Κέμπας ήταν ανίκητος. Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων σταμάτησε τον Μαντζουράνη σε τετ α τετ στο 60′ ενώ στο 72′ αρχικά απομάκρυνε το κοντινό πλασέ του Καλιαμπάκα και στην εξέλιξη της φάσης σταμάτησε το δυνατό σουτ ξανά του Μαντζουράνη. Ενδιάμεσα, ο Κυριαζής αστόχησε σε εκτέλεση φάουλ στο 66′ για τον Ήφαιστο. Το χρυσό γκολ μπήκε στο 82′ όταν σε απομάκρυνση του Μέξη, ο Αναγνωστόπουλος πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με άπιαστο σουτ στην δεξιά γωνία του Κέμπα έγραψε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0. Τέλος, οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου.

Διαιτητές: Παπαπέτρου-Σαμοϊλης-Φωτόπουλος.

Ήφαιστος (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μέξης, Ζαφειράτος, Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ, Κυριαζής, Ζήκος (62′ Παπαγιάννι).

Ηράκλειο (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Μέρτκολα, Νταβαρίνος, Μπράχο (57′ Μαντζουράνης), Τζανέτος, Αναγνωστόπουλος, Αλεξίου, Δημογιάννης, Καλιαμπάκας, Κατσούλης, Δήμας (12′ Λαναράς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply