Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε και απ’ την Καισαριανή ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και αποδεικνύοντας ότι δικαίως φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 3-1 του Μικρασιατικού κάνοντας το 6Χ6 στο 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι κιτρινόμαυροι επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε καμια περίπτωση στους νεοφώτιστους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα. Το χορό των γκολ για το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού άνοιξε ο Μπερτσιάς στο 10′, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να εκμεταλλεύεται στο 30′ το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργίου και με ψύχραιμη εκτέλεση να γράφει το 2-0. Στο 48′ ο Χατζηπαναγιώτης ολοκλήρωσε το κρεσέντο των φιλοξενούμενων κάνοντας το 3-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 80′ με γκολ του Πετρίτση. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στις καθυτερήσεις όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του διαιτητή για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρουμπή

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Πλακάλι, Κρασσάς, Κολοβός Η., Πρασσάς, Γεροκώστας (46′ Κουλίρα), Κετσές (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Φερατάι (46′ Ντάνο).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης (75′ Καραπιπέρης), Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χατζηαπαναγιώτης (55′ Κυριαζής), Νιζάμης (65′ Πανούσης), Καλλιπολίτης.