Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε με ανατροπή ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-1 τον Χολαργό

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΓΣ Αργυρούπολης ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί του Χολαργού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 5΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λεβέντης.. Στο 27΄ήταν η σειρά του Χολαργού να μείνει με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κωνσταντινίδης. Στο 43΄ο Σκούμας έκανε το 0-1 για τον Χολαργό, αλλά οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στο 2ο μέρος και αφού αρχικάσ το 50΄ο Προμπονάς ισοφάρισε σε 1-1, στο 58΄ο Κωστόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Τσάκαλος, Γοργάκης (88′ Γιαννίκος), Γεωργάκας, Ντεντόπουλος, Προμπονάς, Λεβέντης, Κορκολής (46′ Κοκκινέλης), Κωστόπουλος, Χρήστου (81′ Ζυγούρης), Καραγκιουλές (46′ Γκρεβτσίδης)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Τριανταφύλλου, Ντόβας, Κωνσταντινίδης, Μηλιώνης, Τσαγκάρης, Τσίρος, Καρράς (56′ Τσιαντής), Δημητριάδης (76′ Ζαχαρόπουλος), Μυλωνάς, Στρατάκος (65′ Σταμπουλής), Σκούμας.