Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Παπάγο

Published

on

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, ο ΑΟ Ιλίου νίκησε τον Παπάγο με 4-1 και πέρασε  στον τρίτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα υπεροχής, με τους γηπεδούχους του Ανδρέα Νάστου να δείχνουν την μεγάλη τους ποιότητα και επιθετική δεινότητα και να Φτάνουν στη νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά πλήρωσαν κάποιες αμυντικές αδυναμίες, με την έκταση του σκορ να είναι λίγο άδικη για αυτο’ύς.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ όταν ο Λερούτσος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και άπιαστο βολέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Δαούτης έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κουλούρη. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του ημιχρόνου, αρχικά στο 44′ όταν ο Φούρλας βγήκε μόνος απέναντι στον Μαρκαντωνάκη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια, και στο 45+1′ όταν ο Φούρλας γύρισε στον Ελεύθερο, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος ο Παπάγος μπήκε καλύτερα, και αφού στο 53′ ο νεαρός γκολκίπερ Γεωργαντάς, που έκανε ντεμπούτο, απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Κουλούρη, στο 58′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Μπράτσος με άψογη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα διχτυα κάνοντας το 1-1. Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ όμως, αφού στο 63′ ο Λερούτσος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Φούρλα, που μπήκε από πλάγια και με έξοχο πλασέ έκανε το 2-1. Στο 68′ ο Παπάγος πλησίασε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μεσσήνη από κοντά πέρασε άουτ. Στο 71′ ουσιαστικά το ματς κρίθηκε, όταν από τραγικό λάθος του γκολκίπερ, ο Φούρλας γύρισε στον Κοντό που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87′ όταν ο Μαρκάκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Φούρλα που με σίγουρο πλασέ έκανε το 4-1. Στο 90+3′ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 90+3′ ο Κασβίκης σούταρε σε κενή εστία αλλά ο Δαούτης σαν από μηχανής Θεός απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Τζώρτζης (78′ Ντέλλας), Δαούτης, Λάχας, Τάμπας (83′ Ασφής), Ελεύθερος (46′ Βελισσαρόπουλος), Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (78′ Μάλλιος), Αγγελόπουλος (46′ Κοντός).

ΠΑΠΑΓΟΣ: Μαρκαντωνάκης, Κώττης (52′ Δρυμωνίτης), Κωστόπουλος, Αλεξιάδης (46′ Παπαναστασίου), Λιούκας, Κασβίκης, Μπράτσος (73′ Ταλιούρας), Πλούμης (65′ Γύπαρης), Λύρος (46′ Ρηγόπουλος), Μεσσήνη, Κουλούρης.