Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πέρασε στην επόμενη φάση το Λαύριο 2-0 την ΑΕ Μενιδίου

Published

on

Παρότι τις δυο ομάδες τις χωρίζουν 3 (!) κατηγορίες, η ομάδα του Μενιδίου στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου, από τον οποίο τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην αναμέτρηση με στόχο να πετύχουν από νωρίς κάποιο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια τους. Όμως βρήκαν απέναντι τους ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο το οποίο δεν τους επέτρεψε να κάνουν παιχνίδι. Τελικά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στο 55′, όταν ο Αρζουμανίδης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραπιπέρης, ο οποίος ευστόχησε κάνοντας με αυτό το τρόπο το 1-0. Αυτό το γκολ απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 79′, αν η προσπάθεια του Β. Γιαχάεβ δεν «σταματούσ娻 στο δοκάρι. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Γιαχάεβ, πραγματοποίησε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βαφειάδης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 85′ με δεύτερη κίτρινη ο Βλαβιανός. Το παιχνίδι διηύθυνε ο Βάκκας με βοηθούς τους Κρέτσιμο και Αντωνίου.

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Χαριτίδης Χ, Μαυρουδής-Αχμέν (70′ Χαριτίδης Σ.), Τσιρίχλος (73′ Ιορδανίδης), Σιδηρόπουλος, Πανταζής, Βλαβιανός, Κωνσταντινίδης, Σκάρλας, Παντελίδης, Γιαννακουδάκης (60′ Μυρισκλάβος), Τζανέτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσοπανάκης, Πώχος, Σπυρόπουλος, Καραπιπέρης, Τσιώλης, Μπεριάνης, Πάλλης (63′ Γιαχάεβ Β.), Ζουμάς (90′ Μαρμαρίδης), Δελής (49′ Αρζουμανίδης)

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply