Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε στην παράταση η Νέα Ιωνία, 3-1 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε η Νέα Ιωνία, που στην παράταση απέκλεισε εκτός έδρας την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων επικρατώντας με 3-1 (1-1 ο κανονικός αγώνας).

Οι νικητές ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι στην πολύ νεανική Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, αλλά χρειάστηκε να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του ματς και να στείλουν το ματς στην παράταση, όπου και πήραν την πρόκριση.

Στο 12΄η Νέα Ιωνία είχε δοκάρι σε σουτ του Καλογερή. Η Ελπίδα ήταν αυτή που προηγήθηκε τελικά στο 15΄όταν ο Πάσχος εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρογιάννης με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ στη συνέχεια αλλά πότε η αστοχία και πότε ο καταπληκτικός Γρούμπας δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Τελικά τα κατάφεραν στο 90+1΄όταν ο Παπαδόπουλος σούταρε, ο Γρούμπας απέκρουσε και ο Πρίφτι με προβολή έκανε το 1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση, Εκεί στο 97΄ο Φραντζέσκος από δεξιά γύρισε τη μπάλα και ο Μπανιάς με κοπντινό πλασέ έκανε το 1-2. Το τελικό 1-3 διανμόρφωσε στο 106΄ο Ντιρμίσι, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Γρούμπας, Σπυρόπουλος Φ., Κοτταρίδης (103΄Γιαμαρέλος), Παππάς, Δούκας, Σπυρόπουλος Π., Παρασκευόπουλος (91΄Κολοβός), Πάσχος (78΄Κοτσίλιος), Μαυρογιάννης (89΄Παπαϊωάννου), Τσιρώνης (112΄Καρίμπας), Ροκανάς (112΄Κάβουρας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος, Γκλέτσος (64΄Πολυχρονάκης), Μπάστας, Σταθόπουλος(46΄Σισσέ), Παπαδόπουλος, Χαματάι (46΄Μπανιάς), Σιγάλς, Καλογερής (59΄Βουτσιώτης), Πρίφτι (95΄Ούτσικας), Γεντίκης (59΄Ντιρμίσι).