Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε το Καματερό, 2-1 εκτός τον Τριφυλλιακό

Published

on

Σε ένα ματς που από περίπατος έγινε ντέρμπι, το Καματερό νίκησε εκτός έδρας τον Τριφυλλιακό με 2-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 16′ όταν ο Παπαϊωάννου με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Στο 31′ ο Καλογέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παππάς, κάνοντας το 0-2. Λίγο έλειψε να ανέβει κι άλλο το σκορ, αλλά στο 44′ ο Μπινέρι σούταρε, με τον Κατσιγίνη να επεμβαίνει σωτήρια.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, είχαμε από μια τεράστια ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Αρχικά στο 47′ ο Χαιρετάκης μόνος με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ, ενώ στο 48′ στην ίδια θέση βρέθηκε ο Γεωργίου για τους γηπεδούχους, αλλά επίσης πλάσαρε άουτ. Στο 64′ ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Γεωργίου με ωραία κίνηση και πλασέ έκανε το 1-2, σκορ που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Κατσιγίνης, Λιάπης, Τσιάτσιος (62′ Βαλασιάδης), Χάβος, Παρδάλης, Πανταζής, Παϊκόπουλος (55′ Βιτζηλαίος), Χάνι (75′ Φέρλιας), Γεωργίου, Αλικάι (75′ Κατσαρός), Σαντικάι (62′ Μπερτζελέτος).

ΚΑΜΑΤΕΡΌ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης (75′ λ.τ. Πέτρου Ν ), Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Αρναρέλλης (46′ Μαυροειδής), Μπινέρι (46′ Χαιρετάκης), Παππάς, Πρισιμιτζής, Καλογέρης (83′ Γεωργόπουλος), Τζωρτζίνης (46′ Τσουτσάνης).