Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πέρασε το Κερατσίνι 1-2 τον Καραβά στο Ρέντη

Published

on

Το Κερατσίνι πέρασε νικηφόρα από το Ρέντη όπου επικράτησε με 1-2 του Καραβά και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Πειραιά .

Οι νικητές με πολλούς νεαρούς παίκτες  στην ενδεκάδα τους παίζοντας έξυπνα κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους αντιπάλους τους  που μπορεί να είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Όλα αυτά  βέβαια στο α’ μέρος, αφού στην επανάληψη η κατάσταση άλλαξε .

Το Κερατσίνι προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο 45λεπτο  αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους .

Στο 10’ ο 18χρονος Κουλουριώτης ευνοήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ άνοιξε το σκορ .

Οι παίκτες του Θεόφιλου Καλύβα διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 38’ με άψογη εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου περνώντας ιδανικά την μπάλα πάνω από το τείχος .

Ο ανανεωμένος Καραβάς με πολλά νέα πρόσωπα φέτος στην ενδεκάδα του , άρχισε σιγά – σιγά να δείχνει  ένα διαφορετικό , προς το καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη. Οι αλλαγές του Λευτέρη Βασιλειάδη βοήθησαν την ομάδα ,αλλά επιθετικά ο Σαπαλίδης πάλευε μόνος του  παραμένοντας  εγκλωβισμένος και ουσιαστικά αβοήθητος. Ο 18χρονος Μιρντίτα που  μπήκε στο 83’  έδωσε ανάσα στην επίθεση και ένα λεπτό αργότερα(84’) κέρδισε πέναλτι ( ανατράπηκε από τον Τριμπόνια ) που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαπαλίδης.

Πίεσαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά προκαλώντας αναστάτωση στην Κερατσινιώτικη άμυνα χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν ένα ακόμα τέρμα που θα τους οδηγούσε στην παράταση.

Στο ντεμπούτο του στα Πειραϊκά γήπεδα ο   Χανιώτης διαιτητής Τσαγκαράκης δεν τα πήγε άσχημα .Βέβαια δεν είχε δύσκολες φάσεις που θα τον έφερναν σε δύσκολη θέση , αλλά έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος,Κερίμ( 83’ Μιρντίτα), Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Καστράτι(65’ Αναγνωστόπουλος), Κατσικιάς ( 62’ Αμπτουραχμανί), Χονδρουδάκης, Σαπαλίδης, Ζαχαράτος( 56’ λ.τρ. Μπιλίμπασι)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Σταματόπουλος , Γκουριώτης, Μηλιώτης, Τριμπόνιας, Βαττής , Νικολέτος(59’ Γκεγκάι), Χαλβαξίου , Σταυρόπουλος ( 73’ Ροκάκης), Κουλουριώτης, Ροκάι( 77’ Χαρίτος) Ντυρμίσι ( 75’  Καρέλης )