Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε “τραίνο” από τα Πατήσια….3-1 η Αθηναΐδα

Published

on

Με πολύ πάθος από το πρώτο λεπτό το “τραίνο” που λέγεται Αθηναΐδα συνέχισε με σπουδαία νίκη επί των Πατησίων με 1-3.

Χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα ήρθε ένα φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής με τον μαέστρο στα στημένα Γιώργο Καραμανίδη να την στέλνει στο παραθυράκι της εστίας του Ζαραβέλη στο 21′ για το 0-1.

Με την σέντρα η ομάδα των Πατησίων στην μοναδική ευκαιρία που έκανε στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Μπαμπάνη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Κυψέλης πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Σιανή στο 45′. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η πίεση της Αθηναίδας φτάνοντας στο 73′ όταν ένα σουτ του Σιανή χτύπησε σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής των Πατησίων με τον διαιτητή κ. Μπαιρακτάρη να καταλογίζει το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Σιανή κρατώντας την Αθηναίδα μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρη την Γ’ κατηγορία και μόνη πρώτη στον όμιλο της.

Άριστη η διαιτησία των Μπαιρακταρη,Κοκόρη,Μαρουλή

Πατήσια: Ζαραβέλης,Καλλίτσης,Κυρμιτζόγλου Β,Κορρές,Κυρμιτζόγλου Φ,(51′ Μπαντιλέσκας)Μαρτέκας,Γιάννου,Sauca(Χαρίτος 89′),Κραζνίκι,Δημόπουλος(Μαρής 85′),Μπαμπάνης.
ΑθηναΐδαΠουλίδης,Μπαρμπαδήμος,Καραμανίδης,Κινδιλίδης (Σταθόπουλος 75′),Γώγος,Ντίσο,Κούρτι (Στρατικόπουλος 82′),Bykov,Σιανή,Πασβούρης (Δουδουμόπουλος 53′),Χρυσικός.