Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασμα του Περιστερίου από το Ρουφ

Published

on

Το Περιστέρι επικράτησε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα 2-0 του Βοτανικού στο Ρουφ και ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση έχοντας 26 βαθμούς και παρέα τους Χολαργό και Ήφαιστο. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση έχοντας στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Μπαζώρα έμεινε χωρίς νίκη για έκτο αγώνα και υποχώρησε στην προτελευταία θέση με 8 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ‘ροσσονέρι’ είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά δεν μπόρεσαν εύκολα να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 35′, ο Λιώνης έκανε σωτήρια επέμβαση σε τετ α τετ με τον Σκεύη. Το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη συνέχισε να πιέζει και επιβραβεύτηκε στο 57′ ύστερα από σέντρα του Καζιάνη και σουτ του Λιαγκόζη από το ύψος της περιοχής. Το τελικό 2-0 σφραγίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Τσίγκο που υποδέχθηκε την σέντρα του Αργυρού και πλάσαρε εύστοχα τον Ρούσσο. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στον Λειβαδά στο 55′, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την διαιτησία.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Κορωνιός Κ., Ρέντζελος Θ.

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρας): Ρούσσος, Θεοδωρέλος (59′ Τζαβάρας), Χαμουρίδης, Κατσούδας, Μονδέλος, Ντάμας, Φιλόπουλος, Ελ-Ράντυ (75′ Μηνασιάν), Μουστόπουλος (79′ Πανάγος), Σκεύης, Καπέλης.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Λειβαδάς (68′ Τσίγκος), Κρούτη, Βουλωμένος (90′ Κούτρης), Σαντριάς (85′ Τσιτιμάκης), Αργυρός.