Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πέτρος Ζουρούδης – Είναι αποτέλεσμα δουλειάς

Published

on

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ ανήλθε ο σύλλογος της Δόξας Άνοιξης, ύστερα από την νίκη που σημείωσε εντός έδρας με 1-0 επί του Πρωτέα Π. Φώκαιας, την  22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.

“Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς η αγωνιστική άνοδος της Δόξας. Ήταν αναμενόμενο. Εμείς γνωρίζουμε τη δυναμική της ομάδας και τα βήματα μας ήταν κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα. Υπάρχει όμως η φλόγα των παιδιών και η διάθεση τους και παιχνίδι με το παιχνίδι παίρνουν παραστάσεις και εμπειρία και μπορούν να διαχειριστούν τη δυσκολία του κάθε παιχνιδιού. Η πρώτη θέση έρχεται να δικαιώσει και να επιβραβεύσει τους κόπους και τους μόχθους τους.

Όμως η Δόξα έχει βάθος, έχει μια οκτάδα γερή σε κάθε τμήμα των υποδομών της. Αποτελεί, χωρίς υπερβολές, το μοντέλο πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουν όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες. Γιατί εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται σωστό. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφυσηχάζουμε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δίνοντας τον ορισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”. Όπως μας δήλωσε ο σέντερ φορ της Δόξας Άνοιξης, Πέτρος Ζουρούδης

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com