Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέτρος Τρυφωνίδης: “Σημαντικό ρόλο στην πορεία μας το οικογενειακό κλίμα”

Published

on

Τα τελευταία χρόνια στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις εντυπωσιακές πορείες που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Ναξιώτη μεσοεπιθετικό, Πέτρο Τρυφωνίδη, ο οποίος και φέτος μπόρεσε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Αθηνών βοηθώντας και το σύλλογο να πετύχει το στοχο του πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα

Ο ίδιος μίλησε για τη σεζόν λέγοντας: “Η χρονιά που πέρασε θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς τερματίσαμε στην 6η θέση σε ισοβαθμία με τους 5ους. Να επισημάνω πως αυτή είναι και η πιο υψηλή θέση που έχει λάβει ποτέ ο σύλλογος στην ιστορία του στην Ά κατηγορία της Αθήνας”.

Ερωτηθείς τι έπαιξε ρόλο στην πορεία ο “Τρύφω” τόνισε: “Σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία έπαιξαν οι σχέσεις που είχαμε μεταξύ μας οι παίχτες,το σεβασμό αλλά και τη καλή σχέση με τους προπονητές μας καθ όλη τη διάρκεια και τέλος με την διοίκηση του συλλόγου με πρώτους απ όλους το πρόεδρο μας Παναγιώτη Σταυριανακο και τον κύριο Ρολάντο Ανσαλντο. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά και το προπονητή που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρονια Γιαννη Γαζη και επίσης τον Μιχάλη Μητροφάνη ο οποίος ήταν ο γυμναστής μας φέτος, και με βοήθησαν και οι δυο να βελτιωθώ .”

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που παρέμεινε στο σύλλογο αυτά τα χρόνια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποστήριξε: “Όσον άφορα έμενα, αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε η επιμονή μου και η αφοσίωση μου στην ομάδα καθώς ,κυρίως στον δεύτερο γύρο,η απόδοση μου ανέβηκε πολύ με αποτέλεσμα να συμβάλω και εγώ σημαντικά στην πορεία της ομάδας. Στο δεύτερο γύρο πήρα περισσότερα ουσιαστικά λεπτά συμμετοχής και έδειξα μέσα από την προσπάθεια μου και τα νούμερα οτι θα μπορούσα σε κάποια σημεία του πρωταθλήματος να είχα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.

Σε ερώτηση εάν συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Φάληρο, ο Τρυφωνίδης πρόσθεσε: “Για το μέλλον μου στην ομάδα ακόμα είναι νωρίς για να αναφερθώ σε κάτι καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει επαφές με την διοίκηση και τον νέο προπονητή της ομάδας”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε: “Οι προσωπικοί μου στόχοι για τη νέα χρονιά ειναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ρυθμό και να μπορέσω να πρωταγωνιστήσω σε προσωπικό άλλα και σε συλλογικό επίπεδο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους φετινούς συντελεστές της φετινής μας πορείας , είχαμε μια αξιοζήλευτη παρέα και είμαι περήφανος για οτι καταφέραμε φέτος όλοι μαζί. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων”.