Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέτυχε… Διάνα ο Πετρίτσης και νίκη ο Μικρασιατικός

Published

on

Αγχωτική νίκη 2-1 στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’ για τον Μικρασιατικό κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης. Το συγκρότημα από την Καισαριανή ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έβαλε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, αλλά χάρις τον Πετρίτση πήρε το τρίποντο. Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 28′ από τον ορεξάτο Χρήστο Γκίνη, ο οποίος επιστρέφοντας στην ενδεκάδα σκόραρε ένα όμορφο γκολ με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής. Όμως, ένα λάθος γύρισμα του Γεροκώστα στο 35′ προς την εστία έδωσε την ευκαιρία στον Πατσιαλό να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι ‘κυανέρυθροι’ προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους και ‘μπλόκαραν’ τους γηπεδούχους για τον βαθμό, αλλά λογάριασαν δίχως τον Πετρίτση. Στην επανεμφάνιση του, ο έμπειρος επιθετικός πήρε μια δύσκολη κεφαλιά στο 83′ σε σέντρα του Μποτσιβάλη και έδωσε την νίκη στο συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη, ο οποίος δεν χάρηκε το γκολ όσο θα ήθελε λόγω της οξείας αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί και τον εμπόδισε να κοουτσάρει. Έτσι, οι ‘βυσσινί’ παρέμειναν τρίτοι έχοντας 23 βαθμούς παρέα με Χολαργό, Περιστέρι και Χαϊδάρι. Από την άλλη πλευρά, η Διάνα συνεχίζει την προσπάθεια της από την 13η θέση έχοντας 11 βαθμούς.

Διαιτητές: Γεωργής Α., Σαμοΐλης Δ., Τζάκος Ε.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Ντατής, Γεροκώστας (46′ Πετρίτσης), Μερμήγγης (72′ Μποτσιβάλης), Κολοβός Α., Γκίνης (60′ Πρασσάς).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος Λ., Βουτάς, Μπελέρης, Νίκολι, Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (60′ Μαρζέλος), Πατσιαλός, Μπαλαφούτης Χ. (77′ Μπαλαφούτης Α.), Χατζηστεφάνου (69′ Βουρλάκος).