Connect with us

stoplekto

Πήγασος Πατησίων – ΓΣ Αργυρούπολης 1-2

Published

on

Ένας ψυχωμένος ΓΣ Αργυρούπολης πέρασε από τα Πατήσια καταβάλλοντας στην επανάληψη τον τοπικό Πήγασο με 2-1 και συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς την άνοδο. Αντίθετα αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πήγασου στο πρωτάθλημα. Στο 23′ και στο 37′ ο πορτιέρο των γηπεδούχων Στραβοκέφαλος, που ήταν κορυφαίος του αγώνα, είπε όχι σε τετ α τετ των Αγγελόπουλου και Κοκκινέλλη. Μάλιστα ο Πήγασος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ του Χ. Σταματέλλου, έπειτα από ασίστ του Χ. Στραβοκέφαλου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και αφού ισοφάρισαν αρχικά με κεφαλιά του Ζουμπουρλή(67′), στη συνέχεια πήραν τη νίκη με αυτογκόλ του Μπαμπάνη στο 74′ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπατζιόπουλος-Μπακογιάννης

ΠΗΓΑΣΟΣ: Ν. Στραβοκέφαλος, Μαυροματάκης, Γκάτζιος (38′ λ. τρ. Καπέλλης), Λώλο, Ζησόπουλος, Μπαμπάνης, Σαραντίδης, Χ. Στραβοκέφαλος, Ρουμελιώτης, Μαρτέκας, Χ. Σταματέλλος, Μεσσίνη (55′ Γεωργίου)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δ. Λεβέντης, Κακούτης, Παπώτης, Μπουσουλόπουλος, Παλόγλου, Ντούβλης, Σαραντόπουλος (60′ Δομάζος), Κορκόλι, Αγγελόπουλος (46′ Ζουμπουρλής), Κοκκινέλλης, Δ. Λεβέντης (85′ Κορδαλής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply