Connect with us

slideshow

Πήγασος Πατησίων-Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-1

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγυρίζει ο Πήγασος Πατησίων που επιβλήθηκε με 2-1 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων. Στο 17′ ο Ρουμελιώτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον Αντωνίου στο 19′ να σημαδεύει το δοκάρι του Μπουρνιά. Στο 47′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει πάλι στο δοκάρι της εστίας του Μπουρνιά. Στο 77′ ο Λολότσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τον Πήγασο. Στο 88′ η Ελπίδα έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο αφού αποχώρησε ο Αντωνίου τραυματίας κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές από τον Βαγγέλη Χαντέ. Το μόνο που κατάφεραν οι ”πράσινοι” ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Κίτσιο.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γκάμαρης, Γιαννουγλίδης, Αργυρός.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπουρνιάς, Μαυρομματάκης, Θεοχάρης(73′ λ. τ. Γκάτζιος), Λώλο, Ζησόπουλος, Μπόζα, Καπέλης, Ρουμελιώτης, Χ. Στραβοκέφαλος, Σταματέλος(90′ Μπαμπάνης), Λολότσι(87′ Γεωργίου).

ΕΛΠΙΔΑ: Χατζάκης, Παρασκευόπουλος(71′ Παούρης), Κωνσταντίνου, Τσούτσουρας, Αντωνίου, Τσόνκοβ, Ντίμο Θωμάς(70’Κίτσιος), Βάλσαμος, Καλιαμπάκας, Κουτσουρούπας, Πετανάϊ(34′ Γαλάνης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply