Connect with us

stoplekto

Πήγασος Πατησίων – Ερασιτέχνες Καλλιθέας 4-1

Published

on

Στο 37′ οι του Πήγασου ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του εντυπωσιακού Μαρτέκα από τον γκολκίπερ Κουμέντο, στο 38′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το ανάποδο ψαλίδι του Λιώλιο ενώ στο 39′ ο Πήγασος άνοιξε το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο εκπληκτικός Χ. Στραβοκέφαλος που επέστρεψε από τον Τηλυκράτη που δεν κατέβηκε στην Γ’ Εθνική και το οποίο κέρδισε ο Μαρτέκας σε ανατροπή του από τον Κουμέντο. Στο 41′ ο διακριθείς Μπαμπάνης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι ενώ στο 47′ ο Χ. Στραβοκέφαλος από ενέργεια του διακριθέντα Μερσίνη έκανε το 2-0. Στο 53′ ο Μπαμπάνης με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Μαρτέκας σε ανατροπή του από τον Φίλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 70′ ο Μαρτέκας με κεραυνό από 20 μέτρα το 4-0. Στο 82′ εκπληκτική απόκρουση του Ν. Στραβοκέφαλου σε δύσκολο σουτ του Πληβούρη, στο 84′ ο διακριθείς Σάμαρης με σουτ κι ενώ η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Ν. Στραβοκέφαλου μείωσε σε 4-1. Από την Καλλιθέα προσπάθησαν ακόμα ο Αργύρης Πλατέλας αδερφός του άσου της ΑΕΚ και ο ντριμπλαδόρος Κουγκιάς από τον Πήγασο δεν υστέρησε κανείς.

Διαιτητής ο Μητροφάνης, με βοηθούς τους Μιτανίδη, Τσελύκο .

ΠΗΓΑΣΟΣ:Ν. Στραβοκέφαλος, Μαυρομματάκης, Θεοχάρης, Λιώλιο, Ζησόπουλος, Μπόζα(65′ Γεωργίου), Χ. Στραβοκέφαλος, Μπαμπάνης, Μαρτέκας(73′ Κόλλιας), Σταματέλος, Μερσίνη(51′ Καπέλης).

ΕΡΑΣ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:Κουμέντος, Μακρής, Ευαγγέλου(65′ Ντόμπα), Τσακιράκης(65′ Γεωργούσης), Φίλος, Γκόγκας-Δρόσος, Πλατέλας, Νικηφόρος(50′ Βλαβιανός), Σάμαρης, Πληβούλης, Κουγκιάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply