Connect with us

stoplekto

Πήραν το ντέρμπι με οδηγό τον Μαρτέκα

Published

on

Ντέρμπι αντάξιο των δυνατοτήτων τους διεξήχθη στο Ρουφ ανάμεσα σε Πετράλωνα και Παπάγο. Οι ‘κυανέρυθροι’ πανηγύρισαν στο τέλος έχοντας πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μαρτέκα που σκόραρε δις και ήταν ο οδηγός στην πολύτιμη νίκη 2-1. Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες, αρκετές φάσεις και μετά την ισοφάριση των ‘Στρατηγών’ θα κρινόταν στο γκολ. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και η αρχή έγινε στο 58′ χάρις το ωραίο τελείωμα του Μαρτέκα. Οι ‘κυανόλευκοι’ αντέδρασαν και βρήκαν στόχο στο 67′ έχοντας σκόρερ τον Αναστασίου. Τελικά, την λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ξανά ο Μαρτέκας στο 83′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και ξεσηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι. Αυτό το τρίποντο έφερε στην δεύτερη θέση το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη παρέα με του Γιάννη Σιλεβίστα, όπου και οι δύο έχουν από εννέα βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Διαιτητές: Περράκης, Αργυρός, Στάικος.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κόντης (33′ λ.τρ. Σταύρου), Λαμάι (28′ λ.τρ. Κυφωνίδης), Λάππας, Μουντράκης, Παναγιωτάκης, Μουρίκης, Μακρυγιάννης, Κρεμμύδας, Μαρτέκας, Δήμου (58′ Παπαδάκης).

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αλεξιάδης Κ., Μπράτσι, Γέμελος (50′ Φιλίππου) Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Κουτσοβέλης, Παπαναστασίου, Κολοβός (46′ Αναστασίου), Βουλτσίδης.