Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε Αγτζίδη η Επισκοπή

Published

on

Τον Γιάννη Αγτζίδη ανακοίνωσε  η ομάδα της Επισκοπής . Ο ποδοσφαιριστής που προπονούνταν εδώ και λίγες μέρες ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά (νίκη με 0-2) έχοντας πολύ καλή απόδοση, βρέθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου κι υπέγραψε.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο (έχει γεννηθεί στις 14/10/92) ποδοσφαιριστή, Γιάννη Αγτζίδη. Ο Σαλονικιός παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ χαφ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ομάδες όπως, Άρης Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας, Λάρισα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην Επισκοπή και του εύχεται, πρώτα απ’ όλα υγεία και κάθε προσωπική όσο και συλλογική επιτυχία.


Γιάννης Αγτζίδης: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Football League»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αγτζίδης αρκέστηκε να πει στο aoepiskopis.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι υπέγραψα σε μια ομάδα όπως η Επισκοπή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να τα καταφέρω. Ελπίζω επίσης να τα καταφέρουμε όλοι μαζί προκειμένου να ανεβάσουμε την ομάδα στην Football League».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply