Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πήρε Βαζέχα και Σιαδήμα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Published

on

Τις τρεις πρώτες του μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της ΕΠΣΑΝΑ τον 26χρονο Αρκάδιο Βαζέχα, που στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με επιτυχία στον Ωρωπό και πέρυσι βρισκόταν στο Νικηφόρο όπου και πέτυχε 14 τέρματα. Μάλιστα τον έμπειρο επιθετικό ο Γιάννης Μαγγίνας τον είχε ως παίκτη για ένα διάστημα στον ΠΑΣ. Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σιαδήμας που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ενώ έχει αγωνιστεί στο Ηράκλειο, στον ΠΑΟ Ρουφ, στον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και στον Παλληνιακό. Τέλος στο ρόστερ προστέθηκε και ο 23χρονος τερματοφύλακας Βαζαίος Μανουσάκης από το Καπανδρίτι.

 

Έμειναν οι Κολώνης και Αθανασόπουλος

Μετά τις συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ομάδας Κοσμά Λεπατατζή και των Δημήτρη Μακρή και Νίκο Αξιώτη, την φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και τη νέα σεζόν θα φορούν οι στυλοβάτες της περσινής ομάδας, ο κεντρικός αμυντικός Ηλίας Κολώνης και ο επιθετικός Νικήτας Αθανασόπουλος. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο ισχύει και για όλους τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον Άγιο Στέφανο.

Ψάχνει τους επόμενους στόχους ο Αντώνης Καρπούζας

Μετά τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που ολοκληρώθηκαν ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Αντώνης Καρπούζας έχει πάρει εντολή από την διοίκηση να φέρει πέντε παίκτες ακόμα οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την διαφορά στην ομάδα του Μπογιατίου. Στόχος λοιπόν είναι να αποκτηθούν ένας σέντερ φορ, ένας μεσοεπιθετικός, ένα σέντερ μπακ και δύο μέσοι.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply