Connect with us

Uncategorized

Πήρε βαθμό στην Κηφισιά ο Φωστήρας

1-1 το σκορ

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ελπιδοφόρο και το Φωστήρα, καθώς η ιστορική ομάδα από το Ταύρο κατάφερε να αποσπάσει ένα χρυσό-βαθμό από το Ζηρινείο. Φυσικά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα γκρέμισε το σύλλογο της Κηφισιάς από την κορυφή, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο ο Αίας Ταύρου, ο οποίος με τη νίκη του κόντρα στην Ηλιούπολη βρίσκεται μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα. Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου κατάφερε να παγώσει το Ζηρίνειο, όταν ο Δωροβίνης στο 7′ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι προσπάθειες των Κορακάκη και του Ντούμου δεν βρήκαν στόχο. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους τελικά ήρθε στο 90′ όταν ο Βέρμπης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σώζοντας με αυτό το τρόπο την παρτίδα για τον Ελπιδοφόρο.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βαλιώτης (ΣΔ Λάρισας)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ιωσήπου, Στασινός (80′ Μακρής), Εσλερ, Λίτσος, Χόρτσας, Ντήβαρτζης (46′ Ντούμος), Κορακάκης, Κακλαμάνος, Στρατάκης, Γκουτσούλας (65′ Καραμέρης), Βέρμπης

 ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χότζα, Χίσος (73′ Τσουμάνης), Μπούκουρης, Ντεντόπουλος (84′ Πετρίτσης), Δωροβίνης (89′ Μπασκώζος), Κούτρος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply