Connect with us

Γ Εθνική

Πήρε Βαλιούτη το Αιγάλεω

Published

on

Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Βαλιούτη. Ο γεννηθείς στις 21 Φεβρουαρίου 2008 ποδοσφαιριστής έρχεται για να ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας μας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Κ19 της ΠΑΕ Ηλιούπολης, καθώς και στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Κηφισιά. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Κατά την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 20 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 19 ήταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 1 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Η οικογένεια του Αιγάλεω Α.Ο. καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Βαλιούτη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του «Σίτι».