Connect with us

8ος Όμιλος

Πήρε βράχο για την οπισθοφυλακή ο Άγιος Ιερόθεος-Έκπληξη και με Κράσι

Published

on

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα διεκδικήσει την παραμονή με κάθε τρόπο στέλνει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος κάνει τεράστια προσπάθεια ώστε να πετύχει το στόχο του.

Η διοίκηση των ‘κιτρινόμαυρων’ δείχνει ότι υπάρχει διάθεση για να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου αφού καθημερινά πραγματοποιεί ραντεβού με υποψήφιους στόχους.

Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Σιδεράκη, ενώ το σκυτάλη πήραν πλέον άλλοι δυο παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν λύσεις και να προσδώσουν εμπειρία στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου θα προπονείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε Αθήνα και στην περιοχή της Ηλείας.

Ο λόγος για τον Ηλία Κασάπη που ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιο μετά από ασφυχτική πίεση που δέχτηκε.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού ο Κασάπης αποτέλεσε ενεργό μέλος τη χρονιά που το Χαϊδάρι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ έπαιξε και πέρυσι με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο επιθετικός, Ματέο Κράσι που θα βρει στην ομάδα το Βαγγέλη Σταυρακόπουλου με τον οποίο είχαν συνυπάρξει πέρυσι στο Φωστήρα.

Το νέο απόκτημα του Άγιου Ιερόθεου έχει περάσει ακόμη από Αετό Κορυδαλλού όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Πειραιά αλλά και από Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι.

Πρόκειται για 26χρονο επιθετικό που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.