Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πήρε Γαμβριά ο Πανιώνιος Κερατσινίου

Published

on

«Ο Α.Π.Ο. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη μετακίνηση του ταλαντούχου επιθετικού από την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (Κ16) στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Γαμβριά στην οικογένεια του Πανιωνίου μας και του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά, προσπάθεια, συν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα μέσω της παρουσίας του στην ομάδα μας. Καλή νέα σεζόν Μανώλη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μανώλης Γαμβριάς γεννήθηκε το 2006. Παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ιωνικού για να συνεχίσει στην Ακαδημία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακού και να “μεταπηδήσει” αργότερα στην (Κ16) τις Π.Α.Ε.ΙΩΝΙΚΟΥ. Αποτελεί βασικό στέλεχος της τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας φέτος μια γεμάτη σεζόν με πολλές ασίστ και γκολ, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας (Κ16) του όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την ΠΑΕ Ιωνικός και ιδιαίτερα τον κ’ Ι. Τσιριγώτη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.