Connect with us

slideshow

Πήρε “εκδίκηση” ο Ηρόδοτος 3-1 την Κηφισιά

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ηρόδοτος που επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς παίρνοντας την ρεβάνς για την ήττα του από την ομάδα των βορείων προαστίων πρόσφατα στο κύπελλο.

Οι κρητικοί ευτύζχισαν να πετύχουν δυό τέρματα στις αρχές του κάθε ημίχρονου .

Ο Ζαφείρης με γκολ από τα αποδυτήρια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 20’ με κοντινό σουτ του Γκουτσούλα, μετά από σέντρα του Έσλερ

Στο 27΄ δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα κόρνερ από τα δοκάρια της εστίας της Κηφισιάς.

Στο 37’ το σουτ του Βέρμπη έφυγε αουτ , και στο 41’ μετά από κόρνερ του Κούρτι και κακή έξοδος του τερματοφύλακα των φυλοξενούμενων , ο Βελέτης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με γκολ για το Ηρόδοτο στο 47’ ο Κούρτι κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του από τον Ιωσήπου, που αποβλήθηκε από τον ρέφερι. Θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Κόλλιας. Ο Κούρτι εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 3-1.

Στο 65’ και στο 92’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ζαφείρη.

Διαιτητής ήταν ο Σωτηριάδης, με βοηθούς τους Πάγκαλο και Παπαδοπετράκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης, Χατζηβασίλης (76′ Γιαπετζάκης), Χαλκιαδάκης (63′ Τσομπανάκης), Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Βελέτης, Πήλιος (87′ Μωραίτης), Κούρτι, Ζαφείρης, Σαλταπίδας

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Ιωσήπου, Στασινός, Εσλέρ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (47′ Κόλλιας), Ταμπάκης, Βέρμπης, Γκουτσουλάς, Ντούμος (46′ Αλημπάς).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply