Connect with us

5ος Όμιλος

Πήρε Ζαγοριανό ο Αιολικός

Published

on

Η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Γιώργου Ζαγοριανού, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις κινήσεις της στη γραμμή κρούσης και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις μεταγραφές της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια με καλύτερες χρονιές του αυτές στον Οδυσσέα Αναγέννησης, όταν ως αντίπαλος της ΑΕΛΚ στη Football League 2 πέτυχε 7 γκολ σε 24 συμμετοχές με μια ομάδα που πάλεψε μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού της. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Βατανιακό στη Β’ Εθνική, ενώ πέρυσι αν και βρέθηκε μια ανάσα από τη Λαμία, ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στη Γ’ Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τον ΑΟ Χανίων στη Δ’ Εθνική (2006-07), ενώ αποτέλεσε το “βαρύ πυροβολικό” τόσο του Φωκικού (2007-08), όσο και του ΠΑΟ Ρουφ (2008-09) στο Περιφερειακό, όταν βρέθηκε ξανά στο δρόμο της ΑΕΛΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα τότε και μαζί την άνοδο για τη Football League 2.

Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της διοίκησης του Αιολικού, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, επικυρώνοντας έτσι την προφορική συμφωνία που είχε από τις προηγούμενες ημέρες με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, αποκλειστικά στο “SL”, ο Γιώργος Ζαγοριανός τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μυτιλήνη για λογαριασμό του Αιολικού. Εκείνο που με κέρδισε στους ανθρώπους της ομάδας, κατά τη διάρκεια των επαφών μας, ήταν η σοβαρότητα και η διάθεση που έδειξαν ώστε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό τη φετινή σεζόν. Ο Αιολικός είναι μια ιστορική ομάδα, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να βρέθηκε σε δεινή θέση μετά τον υποβιβασμό από το Περιφερειακό, όμως δείχνει πλέον ότι “ξυπνάει” σιγά – σιγά. Προσωπικά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ, για να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού“Η διοίκηση του συλλόγου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με δυο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Πάρη Μπακάλη και Γιώργο Ζαγοριανό. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε αγωνιστική επιτυχία. Με εκτίμηση, Δ.Σ ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

Πηγή sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply