Connect with us

Γ Εθνική

Πήρε και Βουτσιώτη η Προοδευτική

Published

on

Μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα της Προοδευτικής που συνεχίζει να ενισχύετε σε όλες τις γραμμές με σκοπό να εμφανιστεί δυνατή στον  νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό  ανακοίνωσε την απόκτηση και του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βουτσιώτη.

Το Δελτίο Τύπου

Μεταγραφικός πυρετός και νέα μεταγραφική βόμβα από την ομάδα μας καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου και σπουδαίου κεντρικού χαφ Δημήτρη Βουτσιώτη!Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση καθώς

Ο Βουτσιώτης είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Super League και Β’ Εθνική και θα δώσει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα μας.

Η διοίκηση της ομάδας μας κάνει το καλύτερο που μπορεί ώστε η ομάδα να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο αντάξιο του ονόματος της ομάδας και με σκληρή και σοβαρή δουλειά και υπομονή να δημιουργηθεί η ομάδα που θα κάνει τους στόχους πραγματικότητα.

Ο Βουτσιώτης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο,Επισκοπή,Αιολικό, Άγιο Ιερόθεο και Αστέρα Βλαχιώτη σε όλες με πρωταγωνιστικό ρόλο

.Διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και την πολύ καλή μεταβίβαση του καθώς μπορεί να οργανώσει εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!Τις επόμενες ημέρες η ομάδα μας θα ανακοινώσει νέες δυνατές μεταγραφικές κινήσεις…!