Connect with us

5ος Όμιλος

Πήρε και Γιωτα ο Ιωνικός

Published

on

 Δεν σταματά να ενισχύει το ρόστερ του ο Ιωνικός προσανατολισμένος σταθερά και αταλάντευτα στη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.
Η Διουκούσα Επιτροπή υπό τις κατευθύνσεις του πρόεδρου Γιώργου Σαβουλίδη και σε στενή συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσαν ακόμη μια σπουδαία συμφωνία καθώς ενέταξαν στην ομάδα τον έμπειρο και καταξιωμένο κεντρικό αμυντικό Κώστα Γιώτα.
Πρόκειται για μια μεταγραφή που ισχυροποιεί σε μέγιστο βαθμό και την αμυντική γραμμή της ομάδας της Νίκαιας καθώς ο 34χρονος δυναμικός σέντερ-μπακ είναι από τα γνωστότερα και πιο αξιόπιστα ονόματα στις κατηγορίες Β´ και Γ’ Εθνικής .
Πλήρης συμμετοχών με πολύτιμες εμπειρίες και δεσπόζουσα παρουσία σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους  ο ικανότατος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στην “κυανόλευκη” οπισθοφυλακή και να εμπνεύσει με την ηγετική του παρουσία  ολόκληρη  την αμυντική της λειτουργία.
Το προφίλ του Κώστα Γιώτα.
Ο Κώστας Γιώτας γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 18/2/1980.
Αγωνίστηκε στην ομώνυμη  ομάδα της γενέτειράς του τη διετία 2005-07
Ακολούθως έπαιξε για δύο σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας για να επιστρέψει στα Τρίκαλα την περίοδο 2009-11.
Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών , και στη συνέχεια διαδοχικά σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου από μια σεζόν σε κάθε μιά.
Σε όλες τις ομάδες απο τις οποίες πέρασε υπήρξε βασικότατο στέλεχος και διακρίθηκε για το πάθος κσι την αγωνιστικότητά του.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply