Connect with us

5ος Όμιλος

Πήρε «κεφάλι» ο Πανελευσινιακός 2-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

Published

on

Την μοναξιά της κορυφής στον 5ο όμιλο απολαμβάνει ο Πανελευσινιακός που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Λαυρίου εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΑΟΤ Αλίμου. Σε ένα παιχνίδι κεκλισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Ελευσίνιων και παρουσία  ένθερμων  «σταχυοφόρων» στην ταράτσα… του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται δίπλα από το δημοτικό στάδιο, οι ποδοσφαιριστές του Θώτη Θανέλλα επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους αν και στο 11’ καρδιοχτύπησαν όταν ο Μπαρτσελό  έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων πλάσαρε αλλά ο έμπειρος  Τσαλκιτσίδης είπε όχι στην προσπάθεια του επιθετικού των «ερυθρόλευκων». Στο 20’ ο Ρούσεφ με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ελευσίνιοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 60’ ο Ρούσεφ βρήκε με σέντρα τον Κρολ αμαρκάριστο στην περιοχή, με τον τελευταίο να σημαδεύει τα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλο με υπέροχη κεφαλιά «ψαράκι». Στις καθυστερήσεις του αγώνα και στο 92’ ο Τσίκλος υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχελής με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει στην γωνία .

Διαιτητής ήταν ο Βουράνης (ΕΠΣ Λέσβου), Τσιλιπάνος-Γιαννόπουλος (Αθηνών)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ, Πλάτανος, Ευθυμίου, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής (73′ Σιδηρόπουλος), Κρολ (79′ Αλεξανδρόπουλος), Ρούσεφ (87′ Νεανίδης), Ουέλινγκτον

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Φ., Πούλς, Τσίκλος, Βαφειάδης Σ., Μπεργιάνης (81′ Τσομπανάκης), Σαλάκου, Γιαχάεβ Α., Μπαρτσελό, Γκόντζος (56′ Βελετάκος), Γιαχάεβ Β.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply