Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε Κρητικό η Αγία Ελεούσα

Published

on

Συνεχίζει την επιλεκτική ενίσχυση της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στην Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Ο Τάσος Κρητικός αποτελεί από το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουλίου 2022 το 4ο φετινό απόκτημα της, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί οι, Γιώργος Κατσικογιάννης, Μάριος Λαδένογλου και Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

 

Ο 20χρονος Τάσος Κρητικός, που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, έχει γεννηθεί στις 7 Μαϊου του 2002 στην Ρόδο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ιστορικού Διαγόρα Ρόδου.

 

Με τις ακαδημίες του Διαγόρα Ρόδου, έφτασε μέχρι και το ανδρικό τμήμα, όπου συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ της Γ΄ Εθνικής, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος και με την Κ17 των Ροδιτών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Την προηγούμενη σεζόν (2018-2019) είχε δοθεί δανεικός από τον Διαγόρα στον Ροδιακό, όπου είχε κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ, σημειώνοντας μάλιστα και 11 γκολ.

 

Πριν δύο καλοκαίρια μετεγκαστάθηκε στην Αττική, καθώς μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, είχε πετύχει την εισαγωγή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).

 

Η πρώτη του ομάδα στην περιφέρεια μας ήταν η Νέα Ιωνία στην Α΄ Αθήνας, όπου την σεζόν 2020-2021 είχε 5 συμμετοχές, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) με τα Μελίσσια στην Α΄ ΕΠΣΑ αγωνίστηκε 14 φορές και σημείωσε ένα (1) γκολ.

 

* Στην κεντρική φώτο ο Τάσος Κρητικός με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ, Γιώργο Μπίκο

ΠΗΓΗ: ipolimas.gr