Connect with us

stoplekto

Πήρε Π. Σαλάτα ο Αστέρας Κερατσινίου

Published

on

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε για τη χειμερινή περίοδο ο  Αστέρας Κερατσινίου. Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό μέσο Παναγιώτη Σαλάτα, ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στον Άρη Πετρούπολης, ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον  προπονητή Γιάννη Καλαϊτζή και συγκεκριμένα στην κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο Κερατσινίου, τη χρονιά που ανήλθε στην Α’ Κατηγορία. Επίσης έχει παίξει και με τα χρώματα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει ακόμα δυο προσθήκες, που θα ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ.

Χθες η ομάδα πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση της χρονιά, η οποία είχε εορταστικό χαρακτήρα καθώς αναμετρήθηκαν σε οικογενειακό διπλό οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου κόντρα σε τεχνική ηγεσία και μέλη της  διοίκησης.

Πλέον ο σύλλογος προετοιμάζεται εντατικά για το ντέρμπι της αγωνιστικής το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο με την Ένωση Καμινίων και για αυτό το λόγο το Σάββατο στις 16.30 η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα στη Χαραυγή με αντίπαλο τον ΑΟΑΔ, ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Μέσα στις γιορτές η ομάδα πραγματοποίησε και την χριστουγεννιάτική της εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γνωστό κέντρο “Κοκκινιώτισσα” και η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

  • Το ΔΣ του Αστέρα Κερατσινίου εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.