Connect with us

Γ Εθνική

Πήρε Σελμανάι, ανανέωσε με Αποστολόπουλο ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου φορ Μάριου Σελμανάι και την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Βασίλη Αποστολόπουλο ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η ανακοίνωση για τον Σελμανάι…

Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΑΡΙΟ ΣΕΛΜΑΝΑΙ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικος με θητεία αλλά και παραστάσεις από την Γ Εθνική αναμένεται να βοηθήσει σημαντική την ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Άγιου Ιερόεθου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και συμβολή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Και η ανακοίνωση για τον Αποστολόπουλο…

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Αποστολόπουλο.

Ο ικανότατος άσος μετακινήθηκε στην ομάδα μας πριν από μερικούς μήνες και από τις πρώτες κιόλας ημέρες του φρόντισε να αποδείξει τις σπουδαίες ικανότητες του.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 8 ετών από τις ακαδημίες του Φοίνικα Περιστερίου, για να μεταπηδήσει στη Χαλκηδόνα και να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου μετά τη συγχώνευση των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα, έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αήττητο Σπάτων, Καρμιώτισσα (Κύπρο), στην Ουγγαρία με Βιντεοτόν και Πούσκας, στις ΗΠΑ με τη Ρότσεστερ και μέχρι πρότινος στην Αυστρία, με την Bischofschofen. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε σε επίπεδο Super League 2 με τη φανέλα του Πιερικού. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων με την οποία έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2007.