Connect with us

3ος Όμιλος

Πήρε Σιδηρόπουλο-Ανανέωσε ο Μαρίνος

Published

on

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟ Λεβάντε συνεχίζεται αφού αυτή τη φορά η διοίκηση των νεοφώτιστων ήρθα σε συμφωνία με τον 21χρονο Μακεδόνα, Δημήρη Σιδηρόπουλο. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στη Γερμανία για λογαριασμό της Rastatt 04 ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Σε συμφωνία με τον 21 χρόνο Θεσσαλονικιό Δημήτρη Σιδηρόπουλο ήρθε σήμερα η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε.

Ο Σιδηρόπουλος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Γερμανία στην ομάδα Rastatt 04.

Καλως ορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του ΑΟ Λεβάντε και του ευχόμαστε να είναι υγιείς.

Ανανέωσε ο Μαρίνος

Στο μεταξύ, οι νησιώτες έδωσαν τα χέρια με τον 26χρονο, Γιάννη Μαρίνο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας μας ήρθε ο 26 χρόνος Μαρίνος Γιάννης και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΑΟ Λεβάντε και την ερχόμενη χρονιά.

Ο Γιάννης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής καταπληκτικής χρονιάς της ομάδας μας με συμμετοχές και διακρίσεις σε όλα σχεδόν τα ματς ενώ πέτυχε και 1 γκολ.