Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε Τάμπρατζη ο Ήφαιστος Περιστερίου

Published

on

Ο Ήφαιστος Περιστερίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 σερί εκτός έδρας ήττες από τον Θρίαμβο Αθηνών και τα Σούρμενα. Η διοίκηση των Περιστεριωτών αποφάσισε να απομακρύνει τον μέχρι πρότινος προπονητής της, Παναγιώτη Τομάρα και πριν από λίγο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιωάννη Τάμπρατζη.

 Πρόκειται για έναν γνώστη της κατηγορίας και αρκετά έμπειρο προπονητή. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΑΟ Περιστερίου, τον οποίο καθοδήγησε πέρυσι στην Γ’Εθνική μέχρι τα μέσα της σεζόν. Στην συνέχεια συμφώνησε με τον Ηλυσιακό αλλά παραιτήθηκε πριν το ντεμπούτο του.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευθούν μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο κ. Τάμπρατζης αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Περιστερίου ο ανεβασμένος Ολυμπιακός Λιοσίων.
Η πρόσληψη του Ιωάννη Τάμπρατζη αποτελεί επιτυχία του προέδρου του Ηφαίστου, Αριστείδη Δημοθεοδώρου και του Δ.Σ. της ομάδας. Με την σειρά τους, του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply