Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε Τζουρμανά, ανακοίνωσε ανανεώσεις η Αθηναΐδα

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου  εξέδωσε η Αθηναΐδα…

“Η προετοιμασία της αντρικής ομάδας συνεχίζεται ομαλά και χωρίς τραυματισμούς με την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση να εκφραζουν απόλυτη ικανοποίηση απο την έως τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστων.

 

Αύριο Σάββατο στις 17:30 στο γήπεδο της Κυψέλης η Αθηναΐδα αντιμετωπίζει στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

Στο πρώτο φιλικό της ματς την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα μας επιβλήθηκε με 3-0 των Αμπελοκήπων.

 

Παράλληλα με την προετοιμασία συνεχίζεται και ο σχεδιασμός της ομάδας προς την οριστική ολοκλήρωση του Ροστερ.

 

Στο πλαίσιο αυτό ο Α.Ο Αθηναΐς ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την νέα σεζόν με τον Αρχηγό Σπύρο Κανδαλεπα καθώς και με τον Επιτελικό Χαφ Λάμπρο Βαγγελη.

Δύο παίχτες που έχουν προσφέρει πολλά επί σειρά ετών στην Αθηναΐδα και ήταν κοινή επιθυμία όλων μας να παραμείνουν στον σύλλογο καθώς είναι αναπόσπαστα μέλη του βασικού κορμού της ομάδας.

 

Επιπρόσθετα ανακοινώνεται η μεταγραφή του Κεντρικού Χαφ Αλεξανδρου Τζουρμανα ο οποίος είναι γεννημένος το 2004 και έχει αγωνιστεί στην Κορωνίδα και στα Πατήσια.

 

Τις επόμενες μέρες η ομάδα μας αναμένεται να ολοκληρώσει τις τελευταίες μεταγραφικές της κινήσεις που θα αφορούν την θέση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμα τερματοφυλακα