Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε τη ματσάρα και σώθηκε η Ελευθερούπολη, 4-3 εκτός τον Νεοπεντελικό που έμπλεξε…

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό ματς με συναρπαστική εξέλιξη, η Ελευθερούπολη νίκησε εκτός έδρας τον Νεοπεντελικό με 4-3 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, φτάνοντας τους 31 βαθμούς.

Ο Νεοπεντελικός έμεινε στους 27 βαθμούς και για να εξασφαλίσει την παραμονή του θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί από τα Βριλήσσια την τελευταία αγωνιστική. Αν χλασει, γι ανα σωθεί θα πρέπει να μην νικήσει ο Παράδεισος τη Λυκόβρυση.

Στο 20’ο Ορτόλλα έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτος μέρος. Στο 2ο μέρος άρχισε η βροχή των γκολ. Στο 47′ ο Παναγόπουλος με μακρινό σουτ έκανε το 1-1, με τον Παντελαίο στο 54′ να κάνει το 1-2. Ο Μαρουλίδης στο 62′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2,  αλλά στο 67′ ο Ψυλλάμε νέο μακρινό σουτ έκανε το 2-3. Ο Παντελαίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72′ έκανε το 2-4, ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Παππάς με κεφαλιά.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Κούκουρας (80′ Ράπτης), Μπεκιάρης, Στάππας, Πολυδωρόπουλος, Φάκης (46′ Ψύλλος), Καραγιάννης (46′ Γρ. Σαγματόπουλος), Παππάς, Ορτόλλα (60′ Μαρουλίδης), Βλάχος, Λυμπούσης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Στεφάνου, Μάμαλης, Τραϊκόπουλος (46′ Παναγόπουλος), Ψυλλάκης, Παπαμαύρος, Σερδενές (46′ Μιτράι), Γκέτσος (70′ Βιτωράτος), Λέκκας (46′ Χατζής), Παντελαίος, Βασίλας, Μεσάκου (80′ Χαλκιαδάκης).